Livestream från anrika Åkerlundska gårdenLisa Miskovsky & Sofia Jannok

1 maj 2021, kl 19.00

Ett stenkast från Ingemar Stenmarks barndomshem på Slalomvägen kommer de att bjuda den virtuella publiken på såväl nyskrivet material som musikaliska återblickar.

Lisa Miskovsky är en av musiksveriges absolut mest etablerade artister och låtskrivare. Hon har sålt över 200 000 album, vunnit två Grammisar, erhållit fem Rockbjörnar, och medverkat i Melodifestivalen. Utöver sitt eget artisteri har hon haft stora framgångar som låtskrivare åt andra och varit del av tonvis med samarbeten i alla möjliga och omöjliga sammanhang.

”Detta är min första livestreamade konsert och ville vänta tills jag hade något alldeles speciellt att ge publiken och det gör jag tillsammans med mina gäster Sofia Jannok, Patrik Backlund och Kalle Lundin. Västerbotten är för oss alla en speciell plats och allt finns där i vår musik. Vi delar samma intressen och det har präglat oss på olika sätt i vår musik”, säger Lisa Miskovsky.

Sofia Jannok är en lovordad artist, låtskrivare med ursprung från Gällivare. Hon har rönt stor uppmärksamhet och framgång under åren inte bara för hennes musikaliska framgångar utan även som skådespelare, med rötterna djupt grundade i Sapmi. Sofia kommer att framföra ny musik släppt under våren, men även spela låtar från sin lovordade EP ”Vacker Dálvi” släppt 2020, där hon gjort personliga tolkningar av Bon Iver, gästad av Annika Norlin och Ane Brun.

Förutom det musikaliska mötet så har de båda djupa känslomässiga band till den lokala kulturen och naturen. Ett engagemang som färgar musiken de skapar.

Med på scen finns även Patrik Backlund och Kalle Lundin, navet i det Åkerlundska husbandet. Kalle och Patrik har tillsammans förgyllt Umeåbandet Deportees med sin musikaliska närvaro.

”Många gemensamma vänner och musikaliska resor har nu fört oss alla samman för första gången och det ska bli sjukt kul att få spela ihop”
- Lisa Miskovsky

Hur det fungerar

Köp din biljett

Få en personlig kod

Se konserten

Köp din biljett nu

Lisa Miskovsky - Live i Tärnaby - med gäster

1 maj 2021, kl 19.00

Early Bird-biljett - Ej tillgänglig
Ordinarie pris - Ej tillgänglig
Soffbiljett (fler än 2 tittare) - Ej tillgänglig
Har du redan en biljett? Klicka här för att komma till evenmanget
Genom att handla hos oss godkänner du våra personuppgiftspolicy och allmänna villkor

Mer information

Vanliga frågorAllmänna villkorPersonuppgiftspolicy

Hur det fungerar

Köp din biljett

Få en personlig kod

Se konserten